Vind je work-out!

Zoek een Yogirya® groep bij jou in de buurt! Heb je er één gevonden? Klik en neem direct contact op!

Reviews

Deze mensen zijn trotse Yogirya deelnemers! Ben jij de volgende?

Yogirya® is voor mij even het kopje leegmaken na een drukke dag. Rustig aan opwarmen om dan tijdens de tabata’s alles te geven en proberen telkens die grens te verleggen. Zalig gevoel. De cool down en relaxatie zijn een top afsluiter van deze workout. Helemaal herboren naar huis. Zalig. Door het zelfvertrouwen wat ik van deze lessen heb gekregen heb ik nu ook de kracht om mijn dromen na te jagen. Yogirya®, you rock!
Sanne Beckers
Instructrice
Yogirya® is gewoon geweldig. De afwisseling van de opwarming en cooldown op basis van yoga-oefeningen en een hevig tussenstuk met tabata’s waar je jezelf volledig op kan geven. Je verbetert je lenigheid, traint op cardio én kracht, doet aan vetverbranding en dat allemaal in één les! Ondertussen ben ik ook officieel lesgever, waar ik heel trots op ben. Ik ben enorm blij om iedere keer ‘mijn’ mensen les na les progressie te zien maken! Maar opgepast: het is enorm verslavend!
Els Deckers
Instructrice
Ik probeer wekelijks een les Yogirya® mee te pikken. Als dit niet lukt, baal ik wel omdat het echt heel leuk is! Op het gemak opwarmen, nadien een stevige work-out en terug afsluiten op een rustige manier.. En dit allemaal binnen 45 minuten! Ik vind dit ideaal om in het drukke leven toch snel even een effectieve training te hebben. Mijn conditie verbetert en ik bouw spieren op! Yogirya® is een ideale workout. Ik kijk al uit naar de volgende keer!
Elfi Bollen
Yogiryaan
HEB je NOG VRAGEN?

info@yogirya.com

Of je kan bellen naar +31 495 533229