Word een erkend Yogirya® Instructeur

Yogirya® Instructeurs opleiding

Yogirya® - het nieuwste Fitness lesconcept!

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging, dan is Yogirya iets voor jou. Yogirya is toegankelijk voor jong en oud, fit of niet fit en is de perfecte combinatie tussen Inspanning & Ontspanning. Yogirya is een unieke 45 minuten durende groepsles, opgebouwd uit een Power Yoga-gerelateerde warming-up, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl, waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik, calorieverbruik en natuurlijk de fun factor! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen, waarbij iedereen op zijn eigen niveau de les kan volgen. Na de inspanning is het tijd voor ontspanning: Yin Yoga-gerelateerde oefeningen om weer helemaal tot rust te komen. De les wordt afgesloten door middel van mindfulness, zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan en geniet mee van het succes van dan deze nieuwe, leuke, uitdagende Yogirya les!

Heb jij interesse en/of wil je meer informatie over de locaties en kosten van de opleiding, klik dan op de onderstaande link.

HEB je NOG VRAGEN?

info@yogirya.com

Of je kan bellen naar +31 495 533229