fbpx

Wat betekent Yogirya®?

Yogi: verwijst naar iemand die yoga doet – Girya betekent kettlebell in het Russisch.

Yogirya® is de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning!

Je ervaart het beste van beide werelden in een sessie van slechts 45 minuten.

Hoe ziet een sessie eruit?

Iedere sessie begint met een Power Yoga gerelateerde warming-up. We warmen de spieren op en maken ons klaar voor de Tabata.

In de Tabata is het tijd om jezelf tot het uiterste te drijven! Grijp je kettlebell vast en go! Op deze manier versterken we je spieren en zorgen we voor vetverbranding, maar hoe ziet dit er nu uit?

Één nummer bestaat uit 8 rondes van 20 seconden werken en 10 seconden rust, waarin 2 oefeningen worden afgewisseld. In totaal zijn er 5 nummers, oftewel 20 minuten Tabata waarin het hele lichaam getraind wordt. Yogirya® muziek houdt je gemotiveerd tijdens de workout.

In 1 sessie verbrand je 600 Kcal!

Na al dat gezweet is het tijd voor een cooling-down.

Yin Yoga-gerelateerde oefeningen afsluitend met mindfulness relaxatie zorgen ervoor dat je weer helemaal kan relaxen. Na een volledige Yogirya® workout voel jij je weer herboren!

Het Yogirya team

Tim – Yogirya® Master​

- Fitnesstrainer A
- NASM Personal trainer
- Bootcamp trainer
- Bodycombat & Bodypump instructeur Lesmills
- Fysiotherapeut in opleiding

John

Jordy - Yogirya® Master

- Fitnesstrainer A
- NASM Personal trainer
- Yogirya instructeur
- Sportkundige in opleiding

Yogirya komt oorspronkelijk vanuit België en is bedacht door Niki Hendrikx. Vanaf april is het overgenomen door EFAA B.V. weert en zijn de eigenaren Tim van Heel, John van Heel & Jordy van Bolderen. Tim en Jordy zijn de master trainers en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de choreografie en muziek, het geven van de opleidingen en deels verantwoordelijk voor de service. John is verantwoordelijk voor het projectmanagement, de communicatie en ontwikkeling van campagnes.

Word Sterker

Het doel van de oefeningen met een kettlebell is om de spieren te versterken. Je zal het misschien een beetje voelen branden. Maar dat is een goed teken! Het versterken van je spieren komt ook je postuur ten goede.

word SLANKER

Verbrand tot 600 Kcal in één sessie! De HIIT oefeningen zorgen ervoor dat je lichaamsvet op een leuke manier afneemt.

HAVE Fun

Yogirya® is de ideale combinatie van plezier maken en trainen. Ja, glimlachen en zweten kunnen worden gecombineerd!

BURN

HIIT laat je hart sneller slaan!
Dit is het intense gedeelte van Yogirya®.
Het is een geweldige manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Lopen en springen met een kettlebell verstevigen je buik-, been-, rug- en armspieren!

RELAX

Yoga is de sleutel tot ontspanning. We maken je geest samen vrij! Omdat Yogirya® vrij intens is, beginnen en eindigen we elke sessie met yogabewegingen.GELICENTIEERDE INSTRUCTEURS

Elke sessie wordt gegeven door een bevoegde instructeur. Een instructeur is houder van een officieel certificaat en een geldige licentie. Wil je een Yogirya®-instructeur worden? Klik hier!


onze foto's

HEB je NOG VRAGEN?

info@yogirya.com

Of je kan bellen naar +31 495 533229